Offerte aanvragen

Verhuizen in coronatijd

 10-06-2020

Verhuizingen kunnen in tijden van corona doorgang vinden, alleen zijn er door de branchevereniging voor Erkende Verhuizers gepaste maatregelen getroffen. Trust Verhuizingen volgt de adviezen van de branchevereniging en met succesvol resultaat.

Zo hanteren wij een maximum van drie verhuizers per team en dient de minimale afstand van 1,5 meter gewaarborgd te worden. Voor verhuizingen in en rondom een verzorgingstehuis is dit bepaald op maximaal twee personen en zullen spullen buitenom met behulp van een verhuislift op plaats van bestemming worden gebracht.

Contact

Door de maatregelen kan het wel zijn dat een verhuizing nu langer duurt dan gepland maar onze veiligheid en die van u staat hierbij voorop! Graag stemmen we met dit goed af en zorgen we voor een geslaagde verhuizing. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via: 076-7002037

Gerelateerd nieuws

Op pad met onze verhuizers

Breda Vandaag ging een dagje op pad met twee van onze enthousiaste verhuizers! Zie bijgaand filmpje voor ee...

Lees dit bericht

Trust Verhuizingen: ‘Altijd op bezoek voor offerte op maat’

Een interview in Breda Vandaag: Verhuizen is een vak. Wie aan de vooravond staat van misschien wel een v...

Lees dit bericht

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.