Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Opslagruimte Breda

Huur voordelig een tijdelijke opslagruimte in Breda via Trust Verhuizingen en sla uw inboedel veilig op tijdens de verhuizing. Ideaal om de wachttijd te overbruggen wanneer u niet direct uw nieuwe huis of bedrijfspand in kunt of om te zorgen dat spullen niet in de weg staan tijdens een verbouwing. Wij hebben een groot en divers aanbod opslagruimtes en -boxen te huur vanaf 75 euro per maand. We verhuren kleine boxen voor spullen tot grote containers voor complete inboedels, allemaal dag en nacht beveiligd en verzekerd tijdens de opslag.

Bespaar 50%
op uw verhuizing
 • Opslagruimte huren v.a. € 75,- per maand
 • Huur is maandelijks opzegbaar
 • Grote en kleine ruimtes beschikbaar
 • Beveiligde en verzekerde opslag

Neem contact met ons op om een opslagruimte te huren. Gaat u ook verhuizen? Bel dan naar 076 – 700 2037. We denken graag met u mee om een all-in prijs voor uw verhuizing met opslag af te spreken.

Huurprijzen

In samenwerking met een opslagbedrijf verhuren wij de opslagruimtes en -boxen. De prijzen starten vanaf 75 euro per maand en de huur is maandelijks opzegbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Aantal m³ Huurprijs per maand
12m³ € 75,-
18m³ € 110,-
36 m³ € 180,-
60 m³ € 260,-
Bekijk onze werkwijze

Voordelen van onze inboedelopslag

Huurt u een opslagruimte bij Trust Verhuizingen, dan bent u verzekerd van maximale flexibiliteit:

 • Zelf de grootte van uw opslag bepalen
 • Tussendoor de grootte van uw opslagruimte wijzigen
 • Maandelijks opzegbaar
 • Tijdelijke en vaste opslag
 • Beveiligd en goed verzekerd
 • 24/7 toegang tot uw spullen
 • Gratis parkeerruimte

Met een opslagruimte heeft u altijd toegang tot uw spullen en bent u niet afhankelijk van familie of vrienden. Daarnaast is de opslag beveiligd met camera’s, zijn uw spullen goed verzekerd en zijn de ruimtes vochtvrij en goed geventileerd. Daardoor weet u zeker dat spullen in topconditie blijven, of u ze nu een week of een jaar opslaat.

onze tarieven,
niks onverwachts

Bij ons kun je terecht vanaf 275 euro voor een kleine verhuizing. Van daaruit kijken we naar de wensen en de materialen die we daarvoor nodig hebben. We stemmen samen met jou af wat de ideale voorwaarden zijn.

Tijdelijke en vaste opslagruimtes

Bij verhuizingen of verbouwingen is het ideaal om spullen en meubels tijdelijk of voor langere tijd op te slaan, zodat er geklust kan worden en er geen ongewenste schade wordt toegebracht. Ook wanneer u kleiner gaat wonen of in een scheiding verwikkeld raakt is een tijdelijke of vaste opslag geschikt. Zo richt u zich eerst op de belangrijkere zaken en maakt u uw huis in alle rust en ruimte op orde wanneer u daaraan toe bent.

Voor dit soort situaties zijn de opslag-oplossingen van Trust Verhuizingen uit Breda ideaal. Combineert u een verhuizing met een opslag? In veel gevallen bieden we u dan een voordeligere all-in prijs. Neem contact op voor meer informatie: 076 – 700 2037.

Verhuizen met opslag

Gaat u binnenkort verhuizen en kunt u wel wat extra opslagruimte gebruiken? Maak dan gebruik van de tijdelijke opslag van Trust Verhuizingen. Wanneer u ons uw particuliere of bedrijfsverhuizing laat verzorgen krijgt u korting op de opslagruimte.

Naast complete verhuizingen bieden wij ook:

 Verhuisliften
 Opslagruimtes
 Verhuisdozen
 Transportdiensten
 Pianoverhuizingen
 Inpakdienst
 Cleanman service

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.