Offerte aanvragen

Het verhaal van
Oma Mieke DK

Trust verhuizingen heeft op 15 mei mijn inboedel verhuist van Prinsenbeek naar Breda. Alles wordt netjes verzorgd en ze zijn super snel met je huis leeghalen.

Alles voor een goede prijs

Trust verhuizingen heeft op 15 mei mijn inboedel verhuist van Prinsenbeek naar Breda. Alles wordt netjes verzorgd en ze zijn super snel met je huis leeghalen.
Ze hebben ook het laminaat en de vloerbedekking in het gehele huis verwijderd dus ook de vloerbedekking op de trap. Dat was een hele klus maar ze hebben het voor elkaar gekregen

En alles wordt in het nieuwe huis weer netjes op de plaats gezet zoals je het wilt

En alles voor een goede prijs!
Dus neem Trust verhuizingen!

Meer ervaringen van onze klanten.

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.