Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Berlicum

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en professioneel verhuisbedrijf in Berlicum en omgeving? Zoek niet verder! Onze klanten verhuizen gemiddeld maar liefst 50 procent goedkoper dan bij andere verhuizers. Zo verzorgen wij verhuizingen van en naar Berlicum al vanaf € 275. Daarnaast krijgt u altijd vooraf een offerte, zodat u vooraf inzicht heeft in de kosten.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Voordelig verhuizen in Berlicum

Of u nu als particulier verhuist of als bedrijf, als verhuisbedrijf voor Berlicum en omgeving staan wij altijd voor u klaar. Onze aanvullende verhuisservices, zoals de Cleanman en Seniorenservice, maken uw verhuizing nog gemakkelijker. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor de verhuur van verhuisliften en verhuiswagens. Kortom, wij bieden een totaalpakket aan verhuisservices voor iedereen die gaat verhuizen in Berlicum en omgeving.

Gratis offerte opvragen

Verhuisbedrijf in Berlicum met jarenlange ervaring

Of u nu gaat verhuizen van of naar Berlicum, Trust Verhuizingen heeft jarenlange ervaring in het verhuizen van particulieren en bedrijven. Ook voor het intern verhuizen van meubilair voor bedrijven in Berlicum bent u bij ons aan het juiste adres. Wij regelen de gehele verhuizing voor u, van het inpakken en uitpakken van uw inboedel tot en met de montage en installatie van uw meubels in het nieuwe huis. Zo nemen wij u als verhuisbedrijf in Berlicum alle zorgen uit handen en verhuizen we uw volledige inboedel veilig, goed verzekerd en voordelig.

Vaste prijs of uurprijs? U bepaalt het zelf

Wilt u verhuizen, maar heeft u nog geen idee wat het gaat kosten? Bij Trust Verhuizingen vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Onze verhuizers in Berlicum en omstreken werken tegen voordelige uurtarieven, maar u kunt er ook voor kiezen om een vaste prijs af te spreken. Zo weet u van tevoren precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 460,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 595,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers

Onze verhuisdiensten

Bij Trust Verhuizingen bieden we diverse aanvullende verhuisservices aan om uw verhuizing nog makkelijker te maken. Zo verhuizen we niet alleen uw inboedel veilig en efficiënt, maar leveren we ook verhuisdozen en pakken we uw inboedel indien gewenst in en uit. Onze professionele verhuizers zijn daarnaast ook in staat om meubels te (de)monteren en witgoed te installeren. Heeft u hulp nodig bij het ophangen van lampen of schilderijen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. En wilt u graag dat uw woning schoon wordt opgeleverd na de verhuizing? Dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Kortom, bij Trust Verhuizingen mag u rekenen op een volledige en zorgeloze verhuizing.

Tijdelijke opslagruimte en verhuislift huren

We doen meer dan alleen verhuizen. Heeft u tijdelijk extra opslagruimte nodig? Maak dan gebruik van onze opslagruimtes in de buurt van Berlicum. Voor slechts € 75 per maand slaat u al uw spullen op. De opslagruimte is per maand opzegbaar.

Heeft u een verhuislift nodig? Bij ons huurt u een verhuislift voor slechts € 99 per uur, inclusief een ervaren verhuizer die de lift bedient. Zo wordt het verhuizen van uw spullen naar hogere verdiepingen een stuk gemakkelijker en veiliger.

Verhuisbedrijf in Berlicum nodig? Neem contact met ons op

Heeft u plannen om te verhuizen van of naar Berlicum en wilt u dit graag laten uitvoeren door een professioneel en betrouwbaar verhuisbedrijf? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Trustverhuizingen.nl, hét verhuisbedrijf voor Berlicum en omgeving. Wij staan klaar en voorzien u graag van deskundig advies en een passende offerte. U kunt een verhuisofferte aanvragen of door bellen naar 076 700 2037.

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.