Offerte aanvragen
Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuisbedrijf 
Noord-Brabant

Zorgeloos, gemakkelijk en goedkoop verhuizen binnen of naar Noord-Brabant met Trust Verhuizingen. We hebben al ruim 17 jaar ervaring met particuliere en bedrijfsverhuizingen. U heeft uw verhuizing al vanaf € 275,- geregeld.

Bespaar 50%
op uw verhuizing

Verhuizing Noord-Brabant

Bespaar op de kosten en kies voor een verhuizing met Trust verhuizingen. Bij ons krijgt u voor slechts € 275,- drie uur lang professionele verhuishulp.

 • Goedkoop en makkelijk van of naar Noord-Brabant verhuizen
 • Bespaar tot wel 50% op de kosten
 • Professionele hulp voor 3 uur lang
 • Maak ook gebruik van onze overige diensten, zoals liftverhuur en opslagruimte

Door de verhuizing via ons verhuisbedrijf in Noord-Brabant te regelen, bespaart u veel geld en tijd. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande button. U krijgt een duidelijk overzicht van de kosten van uw verhuizing in of naar Noord-Brabant.

Gratis offerte opvragen

Kosten van uw verhuizing

Bij Trust Verhuizingen regelt u uw hele verhuizing tegen een scherpe prijs. Hierdoor bespaart u geld en kunt u het besteden aan andere zaken, zoals de inrichting van uw nieuwe woning of kantoor. Voor slechts € 275,- huurt u een verhuizer en verhuiswagen in. Schakelt u ook nog de hulp van vrienden en familie in? Dan zijn er ook geen extra verhuizers nodig. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Neem contact op
Verhuizer + Verhuiswagen
+
+
+
+
+
Minimaal 3 uur
€ 275,-
Exclusief BTW
€ 390,-
Exclusief BTW
€ 495,-
Exclusief BTW
€ 525,-
Incl. Lift, Excl. BTW
€ 625,-
Incl. Lift, Excl. BTW
Overuren
€ 52,50
Op basis van één verhuizer
€ 105,-
Op basis van twee verhuizers
€ 157,50
Op basis van drie verhuizers
€ 125,-
Op basis van twee verhuizers
€ 160,-
Op basis van drie verhuizers

Verschillende verhuisdiensten in Noord-Brabant

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen in Noord-Brabant regelt diverse verhuizingen. We staan voor u klaar bij particuliere verhuizingen, bedrijfsverhuizingen, seniorenverhuizingen en internationale verhuizingen.

Particuliere verhuizingen

We helpen u graag bij de verhuizing naar uw nieuwe woning. U bepaalt volledig zelf hoeveel hulp u nodig heeft en welke diensten u wilt afnemen.

Laat uw verhuizing van a tot z regelen door Trust Verhuizingen en geniet van een rustige en stressvrije verhuizing binnen Noord-Brabant. We beginnen met het inpakken van uw meubels, zodat deze niet beschadigen tijdens het vervoeren. Vervolgens transporteren we alles veilig en schadevrij naar uw nieuwe woning. Hier pakken we ook weer uw volledige inboedel uit.

Maak het nog makkelijker voor uzelf en laat ook door ons uw meubels monteren en apparatuur aansluiten.

Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Verhuist u met uw bedrijf naar een nieuw pand? Dan helpt verhuisbedrijf Trust Verhuizingen u bij de verhuizing. We zorgen voor een goed lopende verhuizing door alles van tevoren stapsgewijs in te plannen. Hierdoor werkt uw personeel zonder probleem door en beperken we de overlast tot een minimum.

Om dit op de juiste manier te laten verlopen, is ervaring nodig. Bij Trust Verhuizingen vertrouwt u op getrainde en ervaren verhuizers. We werken met een draaiboek waarbij we eerst om uw akkoord vragen, voordat we aan de slag gaan. Na uw akkoord plannen we een datum in voor de verhuizing. Hierbij heeft u een brede keuze. We verhuizen bedrijven ook in het weekend of met spoed.

Wilt u alleen intern verhuizen? Bijvoorbeeld naar een andere verdieping? Lees dan meer over onze interne verhuizingen.

Bedrijfsverhuizingen

Seniorenverhuizing in Noord-Brabant

Verhuist u zelf of een naaste of bekende binnenkort naar een seniorenwoning of zorginstelling? Trust Verhuizingen helpt met een comfortabele en aangename verhuizing van uw meubels.

Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, bieden we diverse diensten aan. Denk hierbij aan het schoonmaken van de oude woning, en aansluiten van meubels en apparatuur. We staan voor u klaar.

 • Cleanman service
 • Installatiewerkzaamheden
 • Bezemschoon opleveren
 • Plaatsen van meubels

Overige diensten

Bij verhuisbedrijf Trust Verhuizingen gaan we verder dan enkel het verhuizen van uw inboedel. We bieden u ook diverse diensten aan waarmee u de verhuizing aangenamer maakt. Hierbij is het niet verplicht om door ons de verhuizing te laten regelen.

Maak ook gebruik van onze verhuisservice of onze diensten. Honderden tevreden mensen gingen u voor. Enkele jaren geleden zijn we zelfs uitgeroepen tot het best beoordeelde verhuisbedrijf van Nederland.

Verhuislift

Heeft u een verhuislift nodig bij uw verhuizing? We verhuren verhuisliften die tot 25 meter hoog reiken. Een van onze verhuizers is altijd aanwezig om de huislift te bedienen, zodat hij op de juiste manier wordt gebruikt.

U huurt al een verhuislift in vanaf € 99,- per uur.

Verhuisliften

Verhuistransport

Wanneer u gaat verhuizen, is het handig om een bus of een aanhangwagen te gebruiken om de meubels te verplaatsen naar de nieuwe woning. Beschikt u hier niet zelf over? Maakt dan gebruik van de transportdienst van Trust Verhuizingen.

Al onze wagens beschikken over dekens en ander materiaal voor een veilige verhuizing van de meubels.

Verhuistransport

Opslagruimte

Wilt u ook geen meubels of dozen die midden in de woning staan, omdat u nog niet de ruimte heeft om ze uit te pakken? Huur dan een opslagruimte. Voor een bedrag vanaf slechts € 75,- per maand heeft u extra ruimte waar u overig meubilair kan opslaan.

En heeft u een plekje voor alles kunnen vinden? Alle opslagruimtes zijn maandelijks opzegbaar.

Opslagruimtes

Internationale verhuizing vanuit Noord-Brabant

Bent u van plan om te verhuizen naar een ander land? Onze experts staan voor u klaar met praktische informatie en met onze verhuisdiensten. We verzorgen namelijk niet alleen particuliere en zakelijke verhuizingen binnen Nederland, maar ook internationale verhuizingen.

We helpen u onder andere bij de aanvraag van de juiste vergunningen en zorgen ervoor dat u volledig voorbereidt bent.

Neem contact met ons op voor meer informatie of advies voor uw internationale verhuizing.

Op de juiste manier uw verhuizing doorgeven

Verhuist u naar een andere gemeente in Noord-Brabant of juist naar een andere gemeente in Nederland? Dan moet u rekening houden met een aantal zaken. Een hiervan is het doorgeven van uw verhuizing bij de gemeente. U moet u bijvoorbeeld tijdig in- en uitschrijven.

 • Geef uw verhuizing uiterlijk vijf dagen na de daadwerkelijke verhuizing door. Het is al mogelijk vanaf vier weken voor de verhuizing.
 • Ga naar de website van de gemeente waar u gaat wonen en doorloop de stappen.
 • Binnen enkele dagen verwerkt de desbetreffende gemeente de gegevens in de Basisregistratie Personen. U wordt uitgeschreven op het oude adres en ingeschreven op het nieuwe adres.
 • Na vijf werkdagen ontvangt u een brief met de bevestiging.

Werkgebieden

We verhuizen uw inboedel in vele gemeentes in Noord-Brabant en daarbuiten. Bekijk onze pagina werkgebied voor alle locaties in Nederland.

In Noord-Brabant gaat het om Breda en omgeving:

Ervaren en goedkoop verhuisbedrijf in Noord-Brabant

Laat uw verhuizing verzorgen door verhuisbedrijf Trust Verhuizingen in Noord-Brabant. U profiteert van een stressvrije en goedkope verhuizing door ervaren verhuizers.

Vraag een gratis offerte aan

Deze verhuizing ging u voor

Onze klanten geven ons gemiddeld een 9.2 vanuit 214 beoordelingen

Robbie haemhouts Bedrijfsnaam

"Erg tevreden over dit prima verhuisbedrijf met deskundige verhuizers en schappelijke tarieven."

Toen tijdens het verhuizen bleek dat de commode niet door het trapgat paste, waren de verhuizers gelukkig zo creatief om 'm door het raam op de eerste etage te tillen....
Lees gehele verhaal

Verhuisbedrijf Trust Verhuizingen uit Breda

We komen onze afspraken na en geloven in kwaliteit en een prettige werksfeer. Wilt u weten wat Trust Verhuizingen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Op aanvraag verhuizen we uw inboedel in het weekend of met spoed. Neem gerust contact met ons op om uw gewenste verhuistijden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan waar je binnen 24 uur van ons een passend voorstel op krijgt!

Werkgebieden waar we een zorgvuldige verhuizing regelen.